Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2010

Άνδρες 21/02/10 17:00 VERNILAC ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006

http://www.basketblog.gr
"Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα"
Του Νίκου Βαγγέλη
12/02/2010 (20:42)

Κι εκεί που πολλοί τον είχαν… ξεγραμμένο, ο Αίολος Ταύρος έφτασε στη βαρυσήμαντη επικράτηση επί της Ένωσης Ιλίου και ξαναμπήκε δυναμικά στο… κόλπο της ανόδου, αποδεικνύοντας περίτρανα πως δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα, αλλά θα παλέψει μέχρι τελικής πτώσεως…

"Επιτέλους κάναμε μια καλή νίκη... Ήταν σημαντική τόσο γιατί μας έβαλε ξανά στο παιχνίδι της παραμονής (έστω και αν είμαστε ακόμα μακριά), αλλά κυρίως συνέβαλε στο να φτιάξουμε την ψυχολογία μας ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έρχονται", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Δημήτρη Ροΐδη, ο οποίος μίλησε στο basketblog.gr για την λόγω αναμέτρηση στην οποία είχε αξιοσημείωτη παρουσία.

Εν συνεχεία, ο παίκτης του Αίολου Ταύρου ανέφερε: "Για το παιχνίδι με το Ίλιον είχαμε δουλέψει σκληρά όλη την περασμένη εβδομάδα. Ήμασταν καλά διαβασμένοι και καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του ματς! Είχαμε σταθερά το προβάδισμα κι όταν το Ίλιον μας πλησίασε δείξαμε χαρακτήρα και κρατήσαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε χάρη στην άμυνά μας! Τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός με τον Σπόρτιγκ. Πρόκειται για μία δύσκολη ομάδα, με παραδοσιακά δυνατή έδρα, αλλά όπως δείξαμε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι! Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και κατά τη διάρκεια της διακοπής ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη δύσκολη συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου