Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Αναζητά γήπεδο(Δεν αναφέρεται στο ρεπορτάζ το γήπεδο της καρδιάς του προπονητή)

basketblog.gr
Της Λένας Καραλή
21/07/2010 (18:10)

Το θέμα του γηπέδου του Ίκαρου είναι γνωστό. Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν στο κλειστό της Καλλιθέας είναι αρκετές προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις του πρωταθλήματος. Σήμερα, το πρωί ο δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας Γιώργος Μαργωμένος, ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Καλλιθέας, Κώστας Γιαννακάκου και αντιπροσωπεία της ΚΑΕ, συναντήθηκαν με θέμα την ανακατασκευή του κλειστού.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα πλήρους συναίνεσης και με τις απόψεις των δύο πλευρών να ταυτίζονται. Ο Δήμαρχος εξέφρασε τη θέση του πως η ομάδα πρέπει να αγωνίζεται στην Καλλιθέα, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για την πόλη. Επί της ουσίας συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές ότι άμεσα πρέπει να εγκριθεί ο προϋπολογισμός της ανακατασκευής, οι μελέτες και η δημοπράτηση του έργου, καθώς και η ανακατασκευή.

Αυτή η διαδικασία προφανώς και είναι χρονοβόρα και φυσικά ο Ίκαρος θα πρέπει να αναζητήσει άλλο γήπεδο να δηλώσει ως έδρα για το φετινό πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι του συλλόγου εξετάζουν το κλειστό του Μίλωνα, το οποίο όμως χρειάζεται και αυτό αρκετές ανακατασκευές, ενώ στις σκέψεις τους υπάρχει και το κλειστό της Γλυφάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου