Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010

Συγκίνηση στην κλήρωση...

από http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10546&subid=2&pubid=45412660

Καλή χρονιά...
"Goal" 11:27 28/8

ΤΩΝ Λ. ΠΙΣΤΙΟΛΗ & ΣΠ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Σε διαφορετικό περιβάλλον (στο roof garden του «Divani Caravel»), με αλλαγές ως προς τη διαδικασία (οι... κυρίες προηγήθηκαν) και με τα «πηγαδάκια» να κλέβουν -όπως πάντα- την παράσταση, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η κλήρωση του Κυπέλλου και των εθνικών πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, πλην αυτών του Βορρά.

Τα παρατράγουδα δεν έλειψαν, όπως και οι στιγμές συγκίνησης, σαν αυτή του ταμία της ΕΟΚ, Απόστολου Τασούλα, όταν αναφέρθηκε στην πτώση του Σπόρτιγκ στην Α2 Γυναικών. Πάντως, η έντονη συνομιλία που είχε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης ο πρόεδρος του Ερμή Λαγκαδά, Δημήτρης Χρηστίδης, με τον προπονητή του Αμύντα Δάφνης, Κώστα Σορώτο, ήταν αυτή που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα στον τελευταίο όροφο του κεντρικού αθηναϊκού ξενοδοχείου...

Επί του πρακτέου, η κλήρωση διάρκεσε μιάμιση ώρα και η καινοτομία να διεξαχθεί πρώτα αυτή των γυναικείων πρωταθλητών μάλλον δεν... άρεσε ιδιαίτερα, όπως και η εικόνα με δεκάδες εκπροσώπους ομάδων να στέκονται όρθιοι επειδή οι καρέκλες δεν ήταν αρκετές...

Από εκεί και πέρα, οι ομιλίες απουσίασαν φέτος (λόγω Μουντομπάσκετ) και στο ξεκίνημα της εκδήλωσης βραβεύτηκαν, κατά παράδοση, οι πρωταθλητές της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, αν και με εξαίρεση πέντε παίκτριες του πρωταθλητή της Α1 Γυναικών Αθηναϊκού, δύο των δευτεραθλητριών Εσπερίδων και άλλων δύο του πρωταθλητή της Α2 Γυναικών, Πρωτέα Βούλας, τα μετάλλια μοιράστηκαν όλα μαζί σε? ματσάκια.

Εν συνεχεία, οι κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αφού η ΕΟΚ είχε προνοήσει να κάνει εγκαίρως τις αντικαταστάσεις σε κάθε κατηγορία (ακόμα και αυτή της Δάφνης, για την οποία ενημερώθηκε επίσημα την προηγούμενη μέρα) και προέβλεψε να μη βάλει αγωνιστική το Σαββατοκύριακο των δημοτικών εκλογών (14 Νοεμβρίου).

Οσον αφορά την κλήρωση για το Κύπελλο Ανδρών, τα πρώτα ζευγάρια της Α1 προέκυψαν την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης, όπου θα αναμετρηθούν η ΑΕΚ με το Περιστέρι και οι δύο ομάδες που ανέβηκαν φέτος από την Α2, δηλαδή ο Ικαρος Καλλιθέας με τον Ηρακλή.

Στην κλήρωση Γυναικών όλοι οι προβολείς πέφτουν πάνω στην αναμέτρηση του Αθηναϊκού με τις Εσπερίδες, νωρίς κιόλας, από τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου