Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Τα χάλασαν Σπόρτιγκ-ΑΕΚ ! Το βόλει στον Ιωνικό Ν.Φ.

από http://liberovolley11.blogspot.com/2010/09/blog-post_7780.html

Πέμπτη 9/16/2010
...και ξαναγυρίσαν στη γειτονιά τους...

Η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τους ιθύνοντες του Σπόρτιγκ για την χρήση του κλειστού ως έδρα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ τη νέα χρονιά, τελευταία στιγμή ωστόσο προέκυψε πρόβλημα ανάμεσα στις δυο πλευρές. Οι άνθρωποι της Ένωσης θεώρησαν αρκετά ...υψηλές τις οικονομικές απαιτήσεις με αποτέλεσμα να στραφούν άμεσα σε αναζήτηση άλλης λύσης.
Οι επιλογές ήταν περιορισμένες και για αυτό στράφηκαν εξ’ αρχής στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας σε μια προσπάθεια να βρεθούν ώρες για το γυναικείο τμήμα στο κλειστό του Ιωνικού. Παρότι η αρχική απάντηση που είχε πάρει η ΑΕΚ πριν λίγους μήνες ήταν αρνητική, φάνηκε ότι με λίγη καλή διάθεση όλα μπορούν να γίνουν. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Δήμου είδαν πως μπορούσαν να προσαρμόσουν έτσι το πρόγραμμα προκειμένου να «χωρέσει» και η Ένωση και τελικά τα κατάφεραν. Η γυναικεία ομάδα θα χρησιμοποιεί ως έδρα το κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας ενώ παράλληλα θα πραγματοποιεί εκεί τρεις προπονήσεις την εβδομάδα. Μια εξέλιξη που ικανοποίησε τους ανθρώπους του τμήματος που κατάφεραν να λύσουν άμεσα το πρόβλημα και να μην μείνει η ομάδα άστεγη ούτε για μια ημέρα. Εξάλλου στο κλειστό του Ιωνικού η ΑΕΚ θα έχει ακόμα περισσότερο κόσμο στο πλευρό της σε κάθε παιχνίδι παίζοντας μέσα στο …σπίτι της

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία
Στο μεταξύ η προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίζεται χωρίς απρόοπτα στο κλειστό της Παιανίας. Ο προπονητής της Ένωσης, Γιώργος Σαμαράς δουλεύει με όλα τα κορίτσια στη διάθεση του και μέχρι τώρα είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη της προετοιμασίας. Όλες οι αθλήτριες συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις τακτικής. Μετά το τέλος του πρώτου σταδίου στο οποίο αναλώθηκαν σε φυσική κατάσταση πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία το «χτίσιμο» για τη νέα χρονιά με τον κ. Σαμαρά να θέλει να αποκτήσει η ομάδα σύντομα ομοιογένεια. Εξάλλου φέτος το ρόστερ άλλαξε σχεδόν ριζικά, ήρθαν πολλές νέες αθλήτριες και είναι λογικά να χρειάζεται λίγος χρόνος μέχρι να μάθει η μια το παιχνίδι της άλλης. Περισσότερα συμπεράσματα θα βγουν και από τα φιλικά παιχνίδια που θα πραγματοποιήσει η ομάδα το προσεχές διάστημα.

Γιολάντα Ζύκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου