Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Άνδρες: Την κυριακή στη Γέρα που άλλαξε κόουτς

Το γούρι της χρονιάς ελπίζουμε να γίνει ο αντίπαλος να έχει μόλις αλλάξει προπονητή !
Μετά το Φάληρο και ο Παπάδος Γέρας άλλαξε προπονητή.

πηγή http://www.emprosnet.gr/Sports/?EntityID=7bf4ffe7-e75c-4935-95ff-930b5b48c5b8

Τέλος ο Κατσίνης!
Γράφει: Μανώλης Λαγουτάρης & Μαρίνος Ορφανός
20/10/2010
Οι περισσότεροι δεν θα περίμεναν μία τέτοια εξέλιξη, δεδομένου πως οι πρωταθλητές Λέσβου ξεκίνησαν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα, αλλά στους… γνώστες πραγμάτων και καταστάσεων στην Electronet, σίγουρα δεν προκάλεσε έκπληξη, η λύση της συνεργασίας με το Γιώργο Κατσίνη.

Ο Αθηναίος τεχνικός ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι από τον Πρόεδρο της Γέρας, Βασίλη Ανδριώτη, πως δε θα συνεχιστεί η συνεργασία τους, με την επίσημη εξήγηση να κάνει λόγο για «διάσταση απόψεων σε τεχνικά θέματα». Στη θέση του Κατσίνη, ανέλαβε ο Μακεδόνας τεχνικός Στέφανος Μαρίνος, που στο παρελθόν κοουτσάρισε με επιτυχία την Κομοτηνή στην Α1 και στην Α2…

Ο Μαρίνος αναλαμβάνει σήμερα
Ο Βασίλης Ανδριώτης τόλμησε το στοίχημα της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία, διαβλέποντας πως η ομάδα δεν αποδίδει το μάξιμουμ και πως γενικά ο προπονητής δεν έχει κάνει το «γκελ» στους παίκτες. Το αν έχει δίκιο ή άδικο βέβαια, θα φανεί στην πορεία, μία πορεία που αναλαμβάνει πια ο Στέφανος Μαρίνος, καθηγητής φυσικής αγωγής στο επάγγελμα, που εργάζεται τα τελευταία χρόνια στη Μυτιλήνη ως εκπαιδευτικός. Να σημειώσουμε εδώ πως ο Μαρίνος διαθέτει και δίπλωμα προπονητή Α1, σε αντίθεση με τον Κατσίνη, που κοουτσάρισε στον Ίκαρο έπειτα από ειδική συνεννόηση της διοίκησης της Γέρας με τους διαιτητές.
Χθες το απόγευμα, ο Κατσίνης αναμενόταν να αποχαιρετίσει τους μέχρι πρότινος παίκτες του και ενδεχομένως ο Μαρίνος να έκανε λίγο αργότερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Το σίγουρο είναι πως την Κυριακή κόντρα στο Σπόρτιγκ, αφού προηγουμένως γίνει και η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του, η Electronet θα έχει προπονητή το Μαρίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου