Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Άνδρες: Σε γεμάτο γήπεδο το μεσημέρι της κυριακής στη Γέρα

από http://www.emprosnet.gr/Sports/?EntityID=870d1944-8639-47ca-8980-40418ad33c49

«Πρώτη» Μαρίνου
Γράφει: Μανώλης Λαγουτάρης & Μαρίνος Ορφανός
21/10/2010
Αστραπιαία έγινε η αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο των πρωταθλητών Λέσβου, με το Στέφανο Μαρίνο λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιώργου Κατσίνη, να κατέρχεται το απόγευμα της Τρίτης στο Κλειστό της Νεάπολης, για να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την Electronet. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με διάθεση και μεγάλη όρεξη για δουλειά, ο νέος τεχνικός συστήθηκε και γνώρισε τους νέους του παίκτες, δείχνοντας σίγουρος για τη δουλειά του.

Το έργο του Μαρίνου φυσικά, μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς άπαντες γνωρίζουν πως η περιπέτεια της Γ΄ Εθνικής, είναι απαιτητική και την Electronet την περιμένουν… «τελικοί» κάθε Κυριακή, αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Το κλίμα τώρα στην ομάδα, παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, είναι καλό, με τους παίκτες να κρατούν τη μεγάλη νίκη στην Ικαρία, αλλά να είναι προσηλωμένοι στο στόχο της νίκης, στο ερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής στη Νεάπολη, κόντρα στο ιστορικό Σπόρτιγκ. Άλλωστε όλοι στην ομάδα, γνωρίζουν πως ο δρόμος της παραμονής περνάει από την έδρα της Γέρας. Ο αθηναϊκός τύπος τώρα, θεωρεί πως το Σπόρτιγκ είναι ένα από τα φαβορί για να πέσει κατηγορία, αλλά στη Γέρα δεν ξεγελιούνται από τέτοιες κριτικές και δεν υποτιμούν τον αντίπαλο.

Περιμένουν πολύ κόσμο
Το παιχνίδι θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής και τόσο οι παίκτες όσο και η διοίκηση, περιμένουν πολύ κόσμο στο Κλειστό. Άλλωστε το να αγωνίζεται μία ομάδα της Λέσβου στη Γ΄ Εθνική του μπάσκετ, είναι κάτι το πρωτόγνωρο και σίγουρα δεν θα αφήσει ασυγκίνητους τους φίλους του αθλήματος στην πόλη. Το γεγονός μάλιστα πως ο ποδοσφαιρικός Αιολικός αγωνίζεται εκτός έδρας την Κυριακή, δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στον κόσμο να γεμίσει το Κλειστό της Νεάπολης στην «πρώτη» της Electronet μπροστά στο κοινό της.
Αγωνιστικά, ο Μαρίνος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, να δει τι θα γίνει με το Γρηγόρη Ζεστό, που ως γνωστόν, λόγω επαγγελματικού προβλήματος, δε διαμένει πια στη Μυτιλήνη και θα γίνει πάλι ένας μικρός αγώνας, για να προλάβει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου