Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Άνδρες: Ο Γιάννης Ζεστός της Γέρας στο sportlesvos.gr

Όλοι στη Νεάπολη!

Οκτ 22 Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Ζεστός στα Blogs


Με τη νίκη μας στην Ικαρία κάναμε ένα σημαντικό βήμα στο δύσκολο πρωτάθλημα που έχουμε μπροστά μας. Ήταν μια νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα η οποία επιδιώκει να μείνει στην κατηγορία και θέλει να κερδίζει τα ματς μέσα στην έδρα της και πιστεύω ότι θα το δείξει αυτό και στην πορεία.
Από τη μεριά μας ακόμη δεν έχουμε «δέσει» σαν ομάδα, μας έλειψαν τα φιλικά και στηριχθήκαμε σε ατομικές προσπάθειες ουσιαστικά. Ήταν πολύ λίγες οι ομαδικές φάσεις. Αυτό πρέπει να το δουλέψουμε γιατί στη συνέχεια, απέναντι σε πιο δυνατές ομάδες, θα φανεί αυτή η αδυναμία μας.

Η εβδομάδα αυτή ξεκίνησε με νέο προπονητή, στη θέση του Γιώργου Κατσίνη ήρθε ο Στέφανος Μαρίνος, ο οποίος με τις γνώσεις του ευελπιστώ ότι θα βοηθήσω την ομάδα προς το καλύτερο. Ήδη έχουμε ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις και γίνεται πιο ανταγωνιστική η προπόνηση. Αυτό ήταν κάτι που χρειαζόμασταν γιατί όπως λένε, η εικόνα της προπόνησης είναι η εικόνα του παιχνιδιού.
Μετά το ματς με την Ικαρία, σκεφτόμαστε πλέον το Σπόρτιγκ, μια ιστορική και πολύ καλή ομάδα που πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία μέσα στην έδρα μας. Ευελπιστώ ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας στο πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι και θα στηρίξει με την παρουσία του την προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου