Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

Αρβανίτης: Δύσκολο, αλλά πρέπει να σωθούμε

superbasket.gr
Ρεπορτάζ:Μανώλης Μερεμέτης (σπουδαστής ΚΑΡ)
Ημερομηνία:01-12-2010 16:10

Το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι το πιο δύσκολο στην ιστορία, αφού από την επόμενη σεζόν οι ομάδες θα μειωθούν. Γι αυτό και η παραμονή στην κατηγορία είναι το βασικό ζητούμενο, ακόμα και για ομάδες με ένδοξο παρελθόν, όπως ο Σπόρτιγκ.

Ο προπονητής του Σπόρτιγκ Παναγιώτης Αρβανίτης μίλησε στο Superbasket.gr για το ματς με τη Χαλκίδα, αλλά και για το μέλλον της ομάδας. "Δεν μπορείς να χάνεις με 20 πόντους στην έδρα σου και να είσαι ευχαριστημένος με τίποτα", είπε και συνέχισε: Νομίζω το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο κατά κύριο λόγο, ήμασταν πολύ άστοχοι η διαφορά ήταν πλασματική στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ στο ξεκίνημα, αντίθετα βρεθήκαμε 10 πόντους πίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο τρίτο δεκάλεπτο δεν αντέξαμε καθόλου, εμφανίσαμε κακό πρόσωπο δεν μπορέσαμε να ξαναμπούμε στο σκορ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι."


Για τη επανεμφάνιση του Ζάτα:

"Το παιδί πατάει στο παρκέ μετά από 1,5 χρόνο απουσίας, ούτε φιλικά δεν έχει παίξει μαζί μας. Είναι πολύ καλός παίχτης δεν υπάρχει αμφιβολία, θα βρει τα πατήματα του και θα βοηθήσει παντού. Χρειάζεται χρόνο προσαρμογής για να ξαναβρεί το μπάσκετ."


Για τον επόμενο αγώνα στο Ηράκλειο:

"Το ζήτημα είναι να βρούμε πως θα συνέλθουμε γιατί οι παίχτες δεν είναι τόσο κακοί όσο δείχνουν αυτή την στιγμή, ούτε τόσο άστοχοι. Πρέπει να βρούμε την αυτοπεποίθηση μας πάλι, για να δείξουμε αυτό που μπορούμε να παίξουμε."


Για τους στόχους του Σπόρτιγκ την φετινή περίοδο:

"Στόχος είναι η παραμονή. Δεν είναι εύκολος στόχος, από την αρχή δεν ήταν, εμείς κάνουμε προσπάθεια για να τον επιτύχουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου