Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

BBALL PARTY 2011

Της Σοφίας Ράμμου
23/05/2011 (15:12)

Ο Σπόρτιγκ είναι από τους συλλόγους που διαθέτουν μεγάλη ιστορία στον χώρο μας και γνωρίζει πολύ καλά πως έχει τον σεβασμό όλων όσων κινούνται στο μπάσκετ. Κι ο σύλλογος σεβόμενος το βάρος της ιστορίας του, στηρίζει κάθε προσπάθεια. Ο Σπόρτιγκ αγόρασε πέντε προσκλήσεις για την αποψινή βραδιά και θα εκπροσωπηθεί από τον προπονητή Δημήτρη Αποσκίτη, τον πρόεδρο Στέλιο Φενέκο, ενώ ελπίζουμε ότι παρά το βεβαρημένο του πρόγραμμα θα καταφέρει να έρθει στο b.e.d. και ο Ντίνος Αγγελίδης.


BBALL PARTY 2011
Της Λένας Καραλή
17/05/2011 (13:47)

Όταν η διασκέδαση συνδυάζεται με τη σταθερή και αταλάντευτη τάση για ενίσχυση της προσπάθειας των αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, τότε αποκτά μεγαλύτερη αξία. Όταν στο πλευρό μας βρίσκονται πρωταθλητές, που χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχθηκαν την πρότασή μας, τότε νιώθουμε ότι κάτι έχουμε πετύχει.
Το basketblog.gr διοργανώνει το 2ο μπασκετικό πάρτι, που γίνεται τη Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 22:00 στο b.e.d Club Balux, με την υποστήριξη της Active Media και την αρωγή της Globalsports και αποσκοπεί στην ενίσχυση της ΟΣΕΚΚ!

Φέτος το πρόγραμμα θα ανοίξουν δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού πρωταθλήματος. Για… χάρη μας, στα πλατό θα παίξουν ο πρωταθλητής Ευρώπης, Μάικ Μπατίστ, και ο κυπελλούχος Ελλάδας, Τζαμόντ Γκόρντον.

Το πρόγραμμα θα "απογειώσει" το νεανικό και εξαιρετικά πετυχημένο συγκρότημα VEGAS, που για περισσότερες από δύο ώρες θα μας κρατήσει μουσική συντροφιά.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν παίκτες και προπονητές απ’ όλες τις κατηγορίες και τις βαθμίδες του ελληνικού μπάσκετ, γιατί εμείς δεν ξεχωρίζουμε τους πρωταγωνιστές ανάλογα με το "μέγεθος" της ομάδας. Για μας, κάθε άνθρωπος που ασχολείται με τον αθλητισμό είναι… συμπαίκτης μας.

Τιμή πρόσκλησης: 20 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου