Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Άνδρες: "Τελικός" με Ιωνικό Ν.Φ.

08/05/11 17:00 VERNILAC ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ

Μπήκαμε στην τελική ευθεία και μένουν τρεις τελικοί...
Πρώτος αντίπαλος η ποιοτική ομάδα του Νίκου Οικονόμου.

Σε ποιά κατάσταση βρίσκεται όμως η ομάδα του Ιωνικού ;

Διαβάζουμε για τα εσωτερικά προβλήματα από το superbasket.gr

HOT SPOT
Η ώρα της... κρίσης στον Ιωνικό Ν.Φ.
απο Superbasket 01/05/2011 22:03

Η λέξη κρίση είναι «κλειδί» στον Ιωνικό Ν.Φ. για τον απλούστατο λόγο ότι «κολλάει» παντού! Και εξηγούμε…

Μόλις στην 5η αγωνιστική και μετά από την ήττα στο Ένωση Ιλίου η διοίκηση της ομάδας της Γ’ Εθνικής κατέληξε στην ΚΡΙΣΗ ότι έπρεπε να επιβάλλει πρόστιμο στους παίκτες το 25% του συμβολαίου τους, καθώς ΕΚΡΙΝΕ ότι βγαίνουν εκτός στόχων!!!

Όπως ήταν το λογικό το εξωφρενικό πρόστιμο προκάλεσε ΚΡΙΣΗ πανικού στους αθλητές, οι οποίοι, ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου άρχισαν να πιστεύουν ότι επρόκειτο για μια απειλή που θα υλοποιούνταν, δεδομένου ότι οι πληρωμές γίνονταν κανονικά…

Ωστόσο, η ΚΡΙΣΗ τους αποδείχθηκε λανθασμένη, αφού λίγες στροφές πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, η διοίκηση το θυμήθηκε και πλέον ο κίνδυνος να κάνει φτερά το 25% του ποσού που είχε συμφωνήσει κάθε παίκτης στην αρχή της σεζόν είναι πιο ορατός από ποτέ.

Και όλα αυτά σε μια ομάδα που τόσα χρόνια, εκτός από την ιστορικότητά της, ξεχωρίζει για την συνέπειά της και την φερεγγυότητά της στις συμφωνίες της.

Η ώρα της τελικής ΚΡΙΣΗΣ, λοιπόν, φτάνει και ελπίζουμε οι εμπλεκόμενοι να βάλλουν νερό στο κρασί τους και να μην χρησιμοποιήσουν (και) την... καραμέλα της οικονομικής ΚΡΙΣΗΣ. Αλλωστε μιλάμε για παίκτες τα συμβόλαια των οποίων δεν έχουν τα μηδενικά εκείνων που αγωνίζονται σε πρωτοκλασάτες ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου