Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Δηλώσεις Φενέκου και Ζάτα μετά το χθεσινό ματς

infobasket.gr ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑ

Στέλιος Φενέκος «Με την ίδια ψυχραιμία που αντιμετωπίζουμε τον θρίαμβο ανταμώνουμε και την καταστροφή»

Θωμάς Ζάτας
Μπορεί να πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, αλλά για τον Θωμά Ζάτα δεν έχει καμία σημασία αφού : “Θα ήθελα να είχαμε κερδίσει και να μην είχα πάει τόσο καλά! Ακούγεται κλισέ αλλά η αλήθεια είναι πως όλοι θα δίναμε τα πάντα, ώστε να κρατηθεί αυτή η ομάδα στην κατηγορία. Δυστυχώς πληρώσαμε το άσχημο ξεκίνημα”.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τους στόχους της επόμενης μέρας του συλλόγου του καθώς και τα δικά του σχέδια:
“Ειλικρινά κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Ίσως κάποια στιγμή πρέπει να φτάσεις στον πάτο για να ξεκινήσεις από την αρχή. Ελπίζω αυτή η ομάδα να βρει το δρόμο της και να φτάσει εκεί που αρμόζει στην ιστορία της.
Όσον αφορά το δικό μου μέλλον στον Σπόρτιγκ θα το συζητήσω μετά το τέλος του πρωταθλήματος με τη διοίκηση, καθώς είναι πολλά στη μέση. Είμαι ήδη δυο χρόνια στην ομάδα και την πονάω. Παρόλα αυτά, είναι ακόμα νωρίς για να ξέρω. Αν ο σύλλογος όμως θέλει να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια εγώ θα είμαι δίπλα του”.

Ο ταλαντούχος αθλητής υπήρξε μέλος της ΑΕΚ κατά την περίοδο 2002-2003 και για το λόγο αυτό η άποψή του έχει βαρύτητα για το γεγονός ότι δυο ιστορικοί σύλλογοι που έμελλε να φορέσει τη βαριά φανέλα τους υποβιβάστηκαν τη δεδομένη χρονική περίοδο.
“Είναι κρίμα να βλέπεις αυτές τις ομάδες να έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. Το γεγονός αυτό πιστεύω ότι είναι απόρροια πολλών συγκυριών. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά δυστυχώς στο χώρο υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπούν το μπάσκετ. Είμαι όμως σίγουρος πως και οι δυο κάποια στιγμή πάλι θα καταφέρουν να πρωταγωνιστήσουν.

Τέλος , θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Σπόρτιγκ για τη στήριξη και αισθάνομαι υποχρεωμένος να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους όλων που δεν φανήκαμε αντάξιοι της ιστορίας αυτής της ομάδας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου