Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Δ. Αποσκίτης: "Περήφανος για την προσπάθεια"basketblog.gr
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
10/05/2011 (18:00)

Έξαλλοι με τη διαιτησία του κ. Παπαθανασίου στο παιχνίδι με τον Ιωνικό Ν.Φ. είναι άπαντες στο στρατόπεδο του Σπόρτιγκ, καθώς μετά από αυτή την ήττα η ομάδα των Πατησίων χρειάζεται απανωτά θαύματα για να διατηρηθεί στην κατηγορία. Ο Δημήτρης Αποσκίτης, μιλώντας αποκλειστικά στο basketblog.gr, τόνισε:

"Όπως όλα δείχνουν, δυστυχώς δεν θα τα καταφέρουμε. Μας στοίχισε ο τραγικός πρώτος γύρος καθώς μείναμε πολύ πίσω στη βαθμολογία και παλεύαμε κάθε ματς σα να είναι το τελευταίο της χρονιάς. Ήταν μια αποστολή καμικάζι. Θεωρώ πάντως επιτυχία το γεγονός πως τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ και δεν το έβαλαν κάτω σε καμία περίπτωση".

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ιωνικό σχολίασε: "Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του Ιωνικού Ν.Φ. που αγωνίστηκαν με πάθος και θέληση. Εμείς από την πλευρά μας ζητήσαμε από τους ανθρώπους του Ιωνικού το παιχνίδι να γίνει Τετάρτη αντί για Κυριακή καθώς είχαμε πολλούς παίκτες στρατευμένους με αποτέλεσμα να χάσουν τις τρεις τελευταίες προπονήσεις. Χαρακτηριστικά, ο Παπαβλασσόπουλος ήρθε να παίξει απροπόνητος και... άυπνος".

Για τη διαιτησία είπε: "Θεωρώ πως υπήρχε δόλος από την πλευρά του διαιτητή Παπαθανασίου. Ήταν πολύ κακός διαιτητικά και προκλητικός. Εγώ από την πλευρά μου έδωσα το DVD της αναμέτρησης στους αρμοδίους για να το δουν και να πράξουν όπως αυτοί νομίζουν. Είναι κρίμα ένας διαιτητής να στερεί από μία τόσο ιστορική ομάδα το δικαίωμα να παλέψει για την εκπλήρωση του στόχου της".

Για την επιστροφή του στους πάγκους δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στους πάγκους σε μία ομάδα με ιστορία, κόσμο και μία διοίκηση που κάνει καλά τη δουλειά της. Συγκινήθηκα όταν μετά την ήττα από τον Ιωνικό Ν.Φ. μπήκε στα αποδυτήρια ο πρόεδρος της ομάδας, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την γενικότερη προσπάθεια τους στον δεύτερο γύρο και τους διαβεβαίωσε πως θα γίνει οτιδήποτε δυνατό για να εξοφληθούν.

Είναι πολύ ωραίο και έντιμο αυτό που έκανε, εν αντιθέσει με άλλες ομάδες που χρωστούν ή επιβάλλουν πρόστιμα στους παίκτες τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου