Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Άνδρες: Chalkidabasket.gr: "Δυστυχώς σωθήκαμε επί του Σπόρτιγκ"

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ!!!

Στην προτελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής η ομάδα μας , απέδειξε ποιές είναι οι πραγματικές της δυνατότητες και ικανότητες , αφού νίκησε την ιστορική και πολύ δυνατή ομάδα του ΣΠΟΡΤΓΚ με πενήντα (!!!!!) πόντους διαφορά....97-47...

Με την νίκη αυτή , ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ παρέμεινε στην Γ΄Εθνική κατηγορία και μάλιστα κατέκτησε σίγουρα και την πολύ τιμητική για πρώτη χρονιά, πέμπτη θέση στην τελική βαθμολογία.

Η νίκη και η εμφάνιση αυτή απέδειξε σε όλους ότι , η ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΑΣ , θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει απο πιο νωρίς , αυτές τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό , αλλά τα λάθη που έγιναν στην αρχή της χρονιάς αλλα και κατα την διάρκεια της, στοίχισαν στην ομάδα , και είχαν άμεσο αντίκτυπο και στα αποτελέσματα .

Βέβαια αυτά τα λάθη έγιναν πρώτα απο όλα , απο τον πρόεδρο και την Διοίκηση , αλλά καί απο άλλα στελέχη της ομάδας , και δημιούργησαν ένα αρνητικό , σε ψυχολογία κυρίως κλίμα , που ήταν τροχοπέδη στην αγωνιστική αναμόρφωση της Χαλκιδαίικης ομάδας.

Ομως έστω και αργά , φάνηκαν οι πραγματικές ικανότητες αυτών των παικτών και του συνόλου γενικότερα , με αποκορύφωμα αυτήν την πραγματικά επιβλητική εμφάνιση με τον ΣΠΟΡΤΙΓΚ που , ήρθε στην ΧΑΛΚΙΔΑ με πολύ λίγες βέβαια ελπίδες σωτηρίας , και την αντίστοιχη απογοήτευση , όμως σίγουρα ούτε και ο προπονητής του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ , ούτε και οι παίκτες του αλλά ούτε και οι παράγοντες του ιστορικού σωματείου περίμεναν τέτοια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ εμφάνιση απο την ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΑΣ!!!!

Το μόνο που μας στεναχωρεί είναι ότι , αυτή η μεγάλη σε έκταση νίκη , ήταν απέναντι σε μια ιστορική ομάδα , και σήμανε και τον οριστικό υποβιβασμό της στις τοπικές κατηγορίες . Ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ σίγουρα ανήκει σαν ιστορία και σαν αξία όχι μόνο στην Γ΄Εθνική αλλά και σε μεγαλύτερες κατηγορίες , γιατί είναι πραγματικά μια "ζωντανή ιστορία" και επιβάλλεται οι άνθρωποί του , και οι παράγοντές του να "ανασυνταχθούν" και να βρούν τον τρόπο , να συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν πριν απο λίγο καιρό. Βέβαια εάν αυτοί οι άνθρωποι ,με τον πρόεδρο κύριο ΦΕΝΕΚΟ , όπως και ο προπονητής του,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ , ήταν απο την αρχή του πρωταθλήματος , σίγουρα τώρα ο ΣΠΟΡΤΓΚ θα είχε εξασφαλίσει τουλαχιστον την σωτηρία του!!!

Τώρα όσον αφορά τον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ τις επόμενες ημέρες , θα δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις , που θα αφορούν την επόμενη ημέρα του συλλόγου , εξελίξεις οι οποίες θα είναι γρήγορες και θα αφορούν την Διοίκηση της ομάδας , το προπονητικό team , τους παίκτες , και γενικά πολλά θέματα της ομάδας....

Σίγουρα και η ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΑΣ , θα πρέπει να ακολουθήσει και να προσαρμοστεί στις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή , αλλά , αυτό που θα κυριαρχήσει πρωτίστως σε όλες τις αποφάσεις και ενέργειες των υπευθύνων του συλλόγου θα είναι η αξιοπρέπεια , η ασφάλεια και η φερεγγυότητα .

Μετά το τελος του πρωταθλήματος θα ακολουθήσει στις 23 ή στις 25 ΜΑΙΟΥ , μια ανοικτή συνέντευξη τύπου , του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ , όπου θα γίνει απολογισμός και θα συζητηθούν όλα τα "φλέγοντα" ζητήματα του Μπάσκετ της ΧΑΛΚΙΔΑΣ γενικότερα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου