Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Άνδρες: ΚΡΗΤΗ ΣΠΟΡ FM 87.6: Νίκη για παραμονή και 6η θέση θέλει ο Εργοτέλης

http://www.sporfm.gr/permalink/10858.html

Με τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την παραμονή και την έκτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα θέλει να κλείσει την αγωνιστική χρονιά ο Εργοτέλης, ο οποίος αντιμετωπίζει την Κυριακή 22/5 στις 5μ.μ. στα Πατήσια τον Σπόρτιγκ στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορία μπάσκετ των ανδρών.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αναχωρήσουν το Σάββατο το βράδυ για την Αθήνα και ευελπιστούν να κλείσουν με χαμόγελα τη χρονιά. Το σίγουρο είναι ότι έχουν αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό, αλλά αυτό δεν τους αρκεί.

Εάν νικήσουν τον Σπόρτιγκ εξασφαλίζουν την παραμονή χωρίς να περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Σε περίπτωση ήττας, ο Εργοτέλης παραμένει στη Γ’ Εθνική εφόσον χάσουν είτε η Λιβαδειά που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αργοναύτη Τριγλίας είτε η Έξω Παναγίτσα που υποδέχεται τον αδιάφορο Ιωνικό Ν.Φ.

Σε περίπτωση που τόσο η Λιβαδειά όσο και η Έξω Παναγίτσα νικήσουν και ο Εργοτέλης χάσει, τότε ο τελευταίος θα οδηγηθεί στα μπαράζ παραμονής κάτι που σίγουρα ο Γιώργος Μακράκης και οι παίκτες του δε θέλουν καν να σκέφτονται.

Το θετικό είναι ότι ο Εργοτέλης βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό σε αντίθεση με τον Σπόρτιγκ, οι παίκτες του οποίου έχουν κυριευτεί από την απογοήτευση του υποβιβασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου