Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Patissiapress.gr: Μια «γροθιά» ο σύλλογος του ΣπόρτιγκΑπό τον Κώστα Ντέμο

Γεμάτο από φίλους του Σπόρτιγκ ήταν την Τετάρτη το βράδυ το «Δια χειρός» του Ντίνου Αγγελίδη. Παρόν έδωσαν οι σύλλογοι αλλά και εκπρόσωποι των επαγγελματιών της «Αλυσίδας» για να στηρίξουν την ομάδα στους δύσκολους δρόμους που μπαίνει μετά την ήττα της τελευταίας Κυριακής.

Παρόλο που η απογοήτευση ήταν διάχυτη στο μάζεμα αυτό, ο πρόεδρος κος Φενέκος μαζί με τον αρχηγό της ομάδας κο Αγγελίδη, δεν άφησαν το αίσθημα αυτό να επηρεάσει τους θαμώνες που βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν το σύλλογο.

«Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η συνοχή της ομάδας και μέσα από διεργασίες να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας», δήλωσε ο πρόεδρος και συνέχισε «δεν θα αφήσουμε αυτό το ατυχές αποτέλεσμα να μας συνεπάρει. Μαζί θα βάλουμε τις νέες βάσεις έτσι ώστε ο μεγάλος αυτός σύλλογος να ξαναβρεί το δρόμο του».

Ο γενικός αρχηγός κος Αγγελίδης τόνισε πως «αν βάλουμε κάτω τα νούμερα και τα προσθέσουμε θα δούμε ότι στον δεύτερο γύρο με τους βαθμούς που μαζέψαμε θα τερματίζαμε στην Τρίτη θέση. Όλη αυτή η προσπάθεια που έγινε από την ομάδα δείχνει ότι έχει το σθένος να πάει μπροστά».

Τα εύσημα δόθηκαν και στους οργανωμένους φιλάθλους του συλλόγου που συνεχώς έδιναν και την ψυχή τους για την ομάδα κάθε Κυριακή που γινόταν αγώνας.

Το παρόν έδωσαν και οι δυο προπονητές ο κος Αποσκίτης για την ομάδα των αντρών και ο κος Κεραμιδάς από την ομάδα των γυναικών. Και οι δυο εισπράξανε το χειροκρότημα όλων για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν προκειμένου ο σύλλογος να ξαναβρεί τη χαμένη του ταυτότητα.

Μια προσωπική σημείωση θα ήθελα να κάνω σ΄ αυτό το σημείο.

Μεγάλοι απόντες από την εκδήλωση αλλά και από τους αγώνες που έδωσαν και δίνουν ακόμη οι ομάδες του συλλόγου, ήταν όλοι οι Δημοτικοί και Διαμερισματικοί σύμβουλοι... όλοι εκείνοι που τον περασμένο Οκτώβρη δεν άφησαν σύλλογο για σύλλογο... τους είδαν όλους και από όλους ζητούσαν το αυτονόητο. Μια ψήφο. Το αυτονόητο όμως δεν το κάνανε. Ποτέ κανείς δεν είδε κάποιον από όλους αυτούς στην κερκίδα μια Κυριακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου