Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Οι αντίπαλοι της ανδρικής ομάδας στο νέο πρωτάθλημα

eska.gr

Στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας δικαιούνται να λάβουν μέρος τα πιο κάτω δέκα τέσσερα (14) Σωματεία που αποτελούν έναν όμιλο.

1. ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
2. ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
3. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ
4. ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
5. ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
6. ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
7. ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ
8. ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ
9. ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
10. ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
11. ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
12. ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
13. ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ
14. ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ

Ως έναρξη του πρωταθλήματος ορίζεται η ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011.
Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 στα γραφεία της ΄Ενωσης (Ύδρας 4- Γαλάτσι) και ώρα 18.45 παρουσία των αντιπροσώπων των Σωματείων.

Οι αγώνες του Πρωταθλήματος θα διεξάγονται κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ ή άλλη μέρα εφόσον η ΕΣΚΑ ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος θεωρήσει αυτό απαραίτητο.
Η Ε.Σ.Κ.Α. διατηρεί το δικαίωμα ορισμού και δεύτερης αγωνιστικής ημέρας μέσα στην ίδια εβδομάδα στην περίπτωση που θα κρίνει αυτό αναγκαίο.
Όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν σε κλειστά γήπεδα.
Η Πρωταθλήτρια ομάδα της Α΄κατηγορίας Ανδρών ανεβαίνει απ΄ευθείας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Επίσης ανεβαίνει και μία ακόμη ομάδα η οποία θα προκύψει από αγώνες κατάταξης (play-off) μεταξύ των ομάδων που θα καταλάβουν την δεύτερη, τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας.
ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ (PLAY-OFF)
Α΄ΦΑΣΗ
Στη φάση αυτή οι τέσσερις (4) παραπάνω ομάδες συναντώνται μεταξύ τους ως εξής:
2 – 5 (Ν1)
3 – 4 (Ν2)
Νικήτρια στην φάση αυτή αναδεικνύεται η ομάδα η οποία θα έχει τρεις (3) νίκες επί της αντιπάλου της μεταφέροντας και τις νίκες ή ήττες από τους μεταξύ τους αγώνες κατά την διάρκεια του κανονικού πρωταθλήματος. Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στην έδρα της ομάδας η οποία θα έχει καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας της Α΄φάσης του πρωταθλήματος και ο δεύτερος αγώνας στην έδρα της αντιπάλου της και ούτω καθεξής αν χρειαστούν και άλλοι αγώνες.
Οι νικητές της φάσης αυτής προκρίνονται στην β΄ φάση.
Οι ηττημένοι θα αγωνισθούν για τις θέσεις 4-5. Αυτός ο αγώνας κατάταξης θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας η οποία θα έχει καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας μετά την λήξη του κανονικού πρωταθλήματος.
Β΄ΦΑΣΗ
Στη φάση αυτή οι ομάδες θα αγωνισθούν για τις θέσεις 2-3 ως εξής:
Νικητής 1 – Νικητής 2.
Νικήτρια ομάδα θα αναδειχθεί εκείνη η οποία θα επιτύχει τρεις (3) νίκες επί της αντιπάλου της μεταφέροντας και τις νίκες ή ήττες κατά την διάρκεια του κανονικού πρωταθλήματος. Ο 1ος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που θα έχει καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας, ο 2ος στην έδρα της αντιπάλου της και ούτω καθ΄εξής αν χρειαστούν και άλλοι αγώνες.
Η νικήτρια ομάδα της Β΄φάσης ανεβαίνει στην Γ΄Εθνική Κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου