Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

Καταγγελίες για Δρόσο από Δέλλα και μοντέλαπηγή sport-fm.gr
31/07/2011

Για απάτη σε βάρος τους κατηγορούν τον Δημήτρη Δρόσο μεταξύ άλλων ο Τραϊανός Δέλλας και η σύζυγός του Γωγώ Μαστροκώστα, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα». Όπως έχουν ήδη καταθέσει σε μήνυσή τους, επένδυσαν σε εταιρεία όπου ήταν μέτοχος ο πρώην πρόεδρος των ΚΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, καθώς και του Σπόρτιγκ, αλλά τα χρήματά τους έκαναν... φτερά.

«Τον Αύγουστο του 2008 έπεισα τον σύζυγό μου, Δέλλα Τραϊανό, να επενδύσουμε και εμείς ένα κεφάλαιο στη στοιχηματική εταιρεία του Δρόσου, δεδομένου ότι ο ίδιος μας έλεγε ότι το κεφάλαιο μας είναι εγγυημένο, ότι με κωδικό που θα μας δώσει θα ελέγχουμε κάθε κίνηση, ενώ επιπλέον θα μπορούσαμε κάθε στιγμή να αποδεσμεύσουμε το κεφάλαιο μας. Πράγματι, ο σύζυγος μου έβαλε 80.000 ευρώ και εγώ άλλα 20.000 ευρώ», αναφέρει στη μήνυσή της η Γωγώ Μαστροκώστα και προσθέτει: «Στις αρχές Δεκεμβρίου 2008 γέννησα και τις αμέσως επόμενες ημέρες έμαθα ότι έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και έτσι ζήτησα από τον Δρόσο να μου αποδεσμεύσει ένα ποσό, περίπου 10.000 ευρώ, αν θυμάμαι καλά, για τις ανάγκες που εκτάκτως είχαν προκύψει. Μας υποσχόταν από μέρα σε μέρα ότι θα μας δώσει τα χρήματα ενώ από ένα σημείο και μετά άρχισε να επικαλείται ένα πρόβλημα υγείας που είχε, εξαιτίας του οποίου είχε φύγει στο εξωτερικό. Κάποιες συναντήσεις έκανε ο σύζυγος μου μαζί του, χωρίς όμως αποτέλεσμα». Όπως υποστηρίζει η Γωγώ Μαστροκώστα, θύμα έπεσε και η αδερφή της. Φωτεινή. «Της έδωσα 15.000 ευρώ για να συμπληρώσει το ελάχιστο ποσό των 30.000 ευρώ που ο Δρόσος της είχε πει ότι μπορεί να επενδύσει ως αρχικό κεφάλαιο, ούτε εκείνη όμως πήρε πίσω τα χρήματά της», αναφέρεται στην κατάθεσή της.

Επίσης το μοντέλο Στέλλα Δημητρίου έχει καταθέσει πως έχασε 75.000 ευρώ από την ίδια ιστορία. «Στις 20 Οκτωβρίου του 2008 του έδωσα τα χρήματα με την υπόσχεση ότι θα τα επενδύσει σε εταιρεία στοιχημάτων που διατηρούσε στο εξωτερικό και ότι το αρχικό της κεφάλαιο, το οποίο θα ήταν εγγυημένο, θα διπλασιαζόταν λόγω των υψηλών αποδόσεων», αναφέρει η μήνυση της τελευταίας, ενώ 30.000 ευρώ «έχασε» και ο στυλίστας/μάνατζερ, Χάρης Σιανίδης. «Ευελπιστούμε ότι η Δικαιοσύνη θα βοηθήσει ώστε να μας επιστρέψει ο επιχειρηματίας τα χρήματά μας», δήλωσε ο ίδιος στο «Θέμα».

Το μοντέλο και πρώην σύντροφος του Δημήτρη Δρόσου, Ιωάννα Παπαδημητρίου, κατέθεσε μήνυση για χρήματα που του έδωσε για ανάγκες των ΚΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και που ποτέ δεν της επιστράφηκαν. Στη μήνυση αναφέρει ότι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2008, οπότε και ο κ. Δρόσος ήταν πρόεδρος στην ΚΑΕ ΑΕΚ, του έδωσε το ποσό των περίπου 76.000 δολαρίων για να εξοφληθούν οι Γουίλιαμ Έιβερι και Κ’Ζελ Γουέσον, ενώ από τον Σεπτέμβριο έως και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, οπότε και ο κ. Δρόσος ήταν πλέον πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, του δόθηκε το ποσό των περίπου 115.000 δολαρίων για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Κένι Γκρέγκορι. Όπως αναφέρει, ο επιχειρηματίας της ζήτησε να τον διευκολύνει εξαιτίας κάποιου προβλήματος που είχε με τις αμερικανικές τράπεζες, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν κυρώσεις οι ομάδες και ο ίδιος.

Ο Δημήτρης Δρόσος δηλώνει αθώος, μέσω της δικηγόρου του, Αντωνίας Τσίκα. «Άπαντες οι ανωτέρω έλαβαν την απόφαση να προβούν σε επένδυση των χρημάτων τους μέσω της Εταιρίας GOLD VICTORY Ltd, είτε για αγορά εταιρικών μεριδίων της εταιρείας (η πρώτη εξ αυτών), είτε για συμμετοχή και στοιχηματισμό σε μελλοντικά αθλητικά γεγονότα (οι λοιποί εξ αυτών), στην οποία ο κ. Δρόσος ήταν key-officer και όχι ιδιοκτήτης. Αυτό πρακτικώς σήμαινε ότι όλα τα επενδυθέντα από τους ανωτέρω χρηματικά ποσά κατατέθηκαν στον υποδειχθέντα τραπεζικό λογαριασμό της ανωτέρω εταιρείας και επ' ουδενί σε οιονδήποτε ατομικό λογαριασμό του κ. Δρόσου, όπως αναληθώς και συκοφαντικά καταγγέλλεται εις βάρος του. Ο κ. Δρόσος δεν εξαπάτησε κανέναν. Σχετικά με την υπόθεση της Ιωάννας Παπαδημητρίου, ο Δημήτρης Δρόσος ισχυρίζεται ότι της μεταβίβασε δύο πολυτελή αυτοκίνητα αξίας -εκείνη την εποχή-113.000 ευρώ, τα οποία η ίδια πούλησε και κράτησε τα χρήματα ως αντάλλαγμα για τα χρήματα που του είχε δανείσει», αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου