Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

Άνδρες: Πρεμιέρα στο Χαλάνδρι - Προφίλ ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Για τον αντίπαλο που ανοίγει την αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου η μεγαλύτερη του διάκριση είναι η άνοδος στην Α' ΕΣΚΑ την περασμένη περίοδο.

Διαβάζουμε από το gsh-basket.gr

Πανηγυρική ατμόσφαιρα στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του Γ.Σ. Χαλανδρίου της 19-5-2011 που σφραγίστηκε με νίκη επί του ΓΣ Απόλλωνα με 46-42! Και οι δυο ομάδες είχαν ήδη ανεβεί στην Α Κατηγορία ΕΣΚΑ και έτσι ο αγώνας αποτέλεσε την γιορτή ανόδου για την ομάδα μας.

Αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε με τραγούδια και μουσική από τα μεγάφωνα που εγκατέστησαν για την εκδήλωση τα μέλη της διοίκησης του Τμήματος Μπάσκετ του Γ.Σ. Χαλανδρίου. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό οπότε η ομάδα μας μετέτρεψε το 42-42 σε 46-42 και πήρε τη νίκη από τον αντίπαλό της - μειώνοντας και την βαθμολογική απόσταση των δυο ομάδων σε 1 βαθμό (51 ο ΓΣ Χαλανδρίου έναντι 52 του Απόλλωνα).

Στο ημίχρονο του αγώνα η ομάδα του ΓΣΧ τίμησε με απονομή πλακετών παλιούς παίκτες της που είναι κοντά μας και βοηθούν την ομάδα, ειδικότερα τους Γιώργο Αλεξάκη, Γιώργο Σταυρακάκη και Νίκο Δημητριάδη. Τις πλακέτες έδωσαν στους τιμώμενους οι αντιδήμαρχοι Χαλανδρίου Χρύσα Αγαπητού και Κωνσταντίνος Αγγελής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου του ΓΣ Χαλανδρίου Νικόλαος Πανταζής - δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου, ενώ στον γιορταστικό αγώνα παρέστησαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου Φώτης Μπάφας, Μάνος Κρανίδης και Χρήστος Κιάκος, όπως και ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑ Αντώνης Κορωνίδης. Τους ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε να τους έχουμε κοντά μας στη συνέχεια στην επόμενη πρόκληση για όλους εμας, αυτή του πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑ.

Στο τέλος του αγώνα το γήπεδο γνώρισε πρωτοφανείς πανηγυρισμούς από όλους τους συντελεστές της ανόδου, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φίλους της ομάδας μας!

Και το σύνθημα της γιορτής - που αποτυπώθηκε και στα μπλουζάκια της ομάδας - ήταν :< Γ.Σ. Χαλανδρίου, ό,τι ανεβαίνει, ξανα-ανεβαίνει>, φέρνοντας στο μυαλό τα δυο τελευταία χρόνια που η ομάδα ανέβηκε διαδοχικά από την Κατηγορία Γ στην Β και στην Α ΕΣΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου