Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011

Γυναίκες: Southbasket.gr: Νέα προσπάθεια με “δίψα” για διάκριση

Ο Σπόρτιγκ είναι μία από τις ομάδες με τις περισσότερες διακρίσεις στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ, αφού πριν από μερικά χρόνια μεσουρανούσε τόσο το ελληνικό, όσο και στο διεθνές στερέωμα. Ωστόσο, οι δυσκολίες των καιρών έφεραν τον ιστορικό σύλλογο στην Α2. Μάλιστα, πέρυσι αντίκρισε το… φάσμα του υποβιβασμού στην Α’ ΕΣΚΑ, καταφέροντας πάντως να σωθεί, παρά τις δυσκολίες της κατηγορίας.
Πλέον, οι “κυανέρυθροι” ετοιμάζονται για μία νέα προσπάθεια, προκειμένου να επανέλθουν στο προσκήνιο. Οι διοικούντες έδωσαν το “χρίσμα” για την τεχνική ηγεσία σε έναν νέο και εξαιρετικά φιλόδοξο προπονητή, τον Χρήστο Μυριούνη, ο οποίος έρχεται “διψασμένος” για διακρίσεις και με όρεξη για σκληρή δουλειά. Η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο για τον Σπόρτιγκ, ενώ αν τα καταφέρει, τότε θα προσπαθήσει να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα.
Η μεταγραφική ενίσχυση που έγινε ήταν σημαντική, αφού αποκτήθηκαν η Χαρά Χατζηευσταθίου, η Κεράστα Σταμπούρλου, η Χριστίνα Πετυχάκη, η Εύα Καλλιώρα και η Ηλιάννα Τσαγκαράκη. Όλες τους είναι έτοιμες για όλα και θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του προπονητή τους και να βοηθήσουν τη νέα τους ομάδα να πραγματοποιήσει μία αξιοσημείωτη πορεία…

Νίκος Βαγγέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου