Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Γυναίκες(φιλικό): Παναθηναϊκός - Σπόρτιγκ 61-37

πηγή prasinanea.gr

Εύκολη νίκη για Παναθηναϊκό επί του Σπόρτιγκ

14 Σεπ. 2011 23:27 Από Κώστας Χολίδης

Οι πράσινες στο τελευταίο ανεπίσημο φιλικό τους επικράτησαν με 61-37 επί της ομάδας των Πατησίων. Κρας τεστ το τουρνουά στη μνήμη του Νίκου Μαρίνου.

Ακόμα μία νίκη στα φιλικά της σημείωσε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Τριφυλλιού.

Οι πράσινες αυτή τη φορά επιβλήθηκαν επί του Σπόρτιγκ με 61-37. Οι πράσινες της Γιασεμή Σαμαντούρα έδειξαν κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους όντας εμφανώς κουρασμένες από την προετοιμασία. Πρώτες σκόρερ για το Τριφύλλι ήταν οι Κοσμά και Σπαθάρη.

Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε και το πρόγραμμα του φιλικού τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά στη μνήμη του Νίκου Μαρίνου. Φέτος εκτός από τον Παναθηναϊκό, που υπενθυμίζουμε ότι πέρσι είχε κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο, θα αγωνιστούν και οι Αθηναϊκός, ΦΕΑ και Πανιώνιος.

Οι πράσινες αντιμετωπίζουν το Σάββατο τον Πανιώνιο και ανάλογα από το αποτέλεσμα που θα έχουν θα αγωνιστούν και την Δευτέρα στον μεγάλο ή στον μικρό τελικό.

Παναθηναϊκός - Σπόρτιγκ 61-37

Τα δεκάλεπτα: 15-2, 29-16, 42-26, 61-37

Παναθηναϊκός: Σπαθάρη 11(1), Κοσμά 12, Μαγκλάρα 7, Τσακιρίδου 5, Κονιάλη 2, Χαβαλέ 6, Σλούκα 8, Δημητρίου 1, Πασχοπούλου 3, Σπίνου 6

* Στο φιλικό δεν αγωνίστηκαν οι Βλάνη και Λάβαρη λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν και προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου