Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Στα Πατήσια η νέα έδρα των ανδρών του ΠΑΟ στο βόλεϊ ;


onsports.gr

Δημοσίευση: 18.09.11 07:00

Δεν βρίσκει «σπίτι» ο ΠΑΟ!

Δυσκολίες αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός σχεδόν σε όλα τα κλειστά γήπεδα που επιλέγει να αγωνιστεί με αποτέλεσμα να μην έχει βρεθεί ακόμα η νέα έδρα του.

Κάτι τα στάνταρ της ΕΣΑΠ για τα γήπεδα βόλεϊ, κάτι οι ιδιαιτερότητες κάθε κλειστού που ανεβάζουν το κόστος αλλά ακόμα και οι εκάστοτε διοικήσεις των γηπέδων που ζητούν παράλογα ποσά για να φιλοξενήσουν ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός για ένα παιχνίδι την εβδομάδα, έχουν εγκλωβίσει τον Αθηναϊκό Σύλλογο που δεν ξέρει που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Στη δήλωση συμμετοχής στην ΕΣΑΠ, τα γήπεδα που έχουν επιλεχθεί είναι του Ηλυσιακού και του Μετς (η μόνη σίγουρη λύση μέχρι τώρα) αλλά στο ΤΑΑ ΠΑΟ δεν αρκούνται σε αυτά. Ψάχνουν για την καλύτερη δυνατή λύση που όμως... δεν έρχεται.

Μετά τα υψηλά ποσά που ζητάει ο Πανελλήνιος, ο Παναθηναϊκός κοιτάει και το κλειστό του Σπόρτιγκ, περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη όμως με αρκετά ντεσαβαντάζ.

Τη Δευτέρα (18/9) ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης θα έχει μια συνάντηση με τους ανθρώπους του Δήμου Ζωγράφου σε μια ύστατη προσπάθεια να πάρει έγκριση για το κλειστό του Ηλισιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου