Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Team manager του Κολοσσού ο Γκοτζογιάννης

kolossosbc.gr

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Γκοτζογιάννη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα team manager στην ομάδα μας, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.


Ο Γιώργος Γκοτζογιάννης γεννήθηκε το 1977 και την τελευταία σεζόν ήταν ο γενικός διευθυντής του Ίκαρου Καλλιθέας. Σαν αθλητής έκανε μεγάλη καριέρα παίζοντας για λογαριασμού του Εσπέρου (στην Α1), του Ηλυσιακού, του Πειραϊκού, του Σπόρτιγκ (για έξι χρόνια), του Παγκρατίου, του Α.Σ. Κεφαλονιάς, ενώ αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του την αγωνιστική περίοδο 2009-10, με τη φανέλα του Κρόνου. Ο νέος team manager της ομάδας μας βρίσκεται ήδη στη Ρόδο και ξεκίνησε τη δουλειά, με απώτερο στόχο την καλύτερη λειτουργία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός στο οργανωτικό κομμάτι.


Ο ίδιος ήρθε στο νησί με όρεξη και διάθεσή για να φέρει σε πέρας το έργο του και δήλωσε για τη συμφωνία με την ομάδα μας. «Για μένα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να έρθω στον Κολοσσό, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι από τα πλέον καλά ονόματα της Α1. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει κερδίσει το σεβασμό όλων των ομάδων, μικρών και μεγάλων. Είναι μία πρόκληση για μένα ο νέος μου ρόλος, ένα πολύ καλό σχολείο στο οποίο θα δουλέψω με τη σειρά μου για να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Όλα αυτά τα χρόνια από το μπάσκετ κέρδισα πολλά πράγματα και από πέρσι αποφάσισα να κάνω κάτι διαφορετικό, αφού αγαπώ και σέβομαι το άθλημα που υπηρετώ. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε ταύτιση απόψεων και αμοιβαίος σεβασμός με τους ανθρώπους του Κολοσσού και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα βάλουμε τα δυνατά μας για να κρατήσουμε ψηλά την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου