Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Άνδρες: Markopoulobasket.gr: "Ήττα από την σίγουρη μελλοντική πρωταθλήτρια"φωτό sportcity.gr


Πρώτη εντός έδρα ήττα για φέτος από την σίγουρη μελλοντική πρωταθλήτρια της κατηγορίας που ξεχωρίζει για την ποιότητα των παικτών της και έδειξε με την μέχρι τώρα πορεία της πως η ΕΣΚΑ θα αποτελεί στο τέλος της χρονιάς μια «κακή» ανάμνηση μετά την περυσινή πτώση της ομάδας από τις Εθνικές κατηγορίες.

Για πρώτη φορά καταφέραμε και δεν μείναμε πίσω στο σκορ και με καλές επιθετικές συνεργασίες κλείσαμε το δεκάλεπτο με το σκορ στο 19-19.

Στην δεύτερη περίοδο κρατώντας την απόδοσή μας σε καλά επίπεδα καταφέραμε να πάμε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το 34-35 που έδωσε ελπίδες για την έκπληξη.
Ο Σπόρτιγκ έκανε μια προσπάθεια να ξεφύγει και να καθαρίσει το παιχνίδι αλλά αντιδράσαμε ψύχραιμα ακολουθώντας κατά πόδας στο σκόρ.
Στην τελευταία περίοδο και 3,30 λεπτά πριν το τέλος της η αντίπαλη ομάδα πέρασε μπροστά με 9 πόντους διαφορά αλλά το πείσμα των παικτών μας έφερε την διαφορά και πάλι στους 3 πόντους αλλά και την κατοχή της μπάλας με 1,30 λεπτό να υπολείπεται μέχρι την λήξη του παιχνιδιού. Εκεί μίλησε η εμπειρία του αντιπάλου που με συνοπτικές διαδικασίες έφτασε στο 66-73.
Από τον Σπόρτιγκ δεν αγωνίστηκαν οι Τσουμπρής, Πανάγος και από την ομάδα μας ο Κόρβιγκτον λόγω τραυματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου