Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Το weplayball.gr για τον Σπόρτιγκ 2011-12

Ποια Α1; Αρχίζει η Α2 Νότου…

Το WePlayBall παρουσιάζει τους 11 μονομάχους αφού η Αμαρυλλίδα δήλωσε αδυναμία τον Σεπτέμβριο να κατέβει στο πρωτάθλημα.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Το ιστορικότερο ίσως σωματείο του γυναικείου μπάσκετ θα παίξει για άλλη μια φορά στην Α2 και αυτό το χρωστάει στη μεγάλη περσινή προσπάθεια του δεύτερου γύρου όταν έσωσαν μια κατηγορία σχεδόν χαμένη. Όμως, η έλλειψη χρημάτων ανάγκασε τις περισσότερες παίκτριες να αποχωρήσουν και από το περσινό ρόστερ παρέμεινε από τις βασικές μόνο η Χριστίνα Βραχάλη. Η σκυτάλη δόθηκε στον φιλόδοξο Χρήστο Μυριούνη, που όμως μια βδομάδα πριν την έναρξη αποχώρησε λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας. Απέκτησε νεαρές παίκτριες χωρίς μεγάλη εμπειρία από την Α2 και λίγες πιο έμπειρες (Χατζηευσταθίου, Καπερώνη, Πετυχάκη, Καλλιώρα), όμως τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι θέλει δουλειά. Το θέμα του προπονητή χρειάζεται άμεση λύση γιατί αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα
ΣΤΟΧΟΣ: Πρώτα απ’ όλα η εύρεση προπονητή, μετά η παραμονή και μετά η προοπτική. Δεν αξίζει ο Σπόρτιγκ να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.
ΔΥΝΑΜΗ: Η φανέλα, η ιστορία και ο κόσμος είναι αυτά που έχουν απομείνει στο σωματείο. Οσο αυτά ζουν, ο Σπόρτιγκ μπορεί να ελπίζει.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ: Φτωχό ρόστερ, πρόβλημα με την αποχώρηση Μυριούνη στον πάγκο, έλλειψη χρημάτων για ανταγωνιστικό σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου