Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

Γυναίκες:12soccer.gr: "Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό της Κω"

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 όλη η μπασκετική Ελλάδα παρακολουθούσε με αγωνία τις προσπάθειες του ιστορικού Σπόρτιγκ στα «σαλόνια» της Ευρώπης… Η ομάδα του θηλυκού Γκάλη, της Άννυς Κωνσταντινίδου είχε βάλει στα σπίτια όλων των Ελλήνων το γυναικείο μπάσκετ… Από τότε μέχρι και σήμερα πέρασαν πολλά χρόνια. Ξέρετε, ακμή και παρακμή. Ο ιστορικός Σπόρτιγκ πλέον παλεύει για να σωθεί στον όμιλο νότου της Α2 και από χθες βρίσκεται στην Κω, αφού σήμερα το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει στις 14:00 τον Ιπποκράτη. Ναι η κωακή ομάδα είναι το φαβορί για τη νίκη, με την οποία θα οριστικοποιήσει την παραμονή της στην Α2 (όχι, ότι ποτέ τέθηκε τέτοιο θέμα) και ουσιαστικά θα σφραγίσει μία θέση στην πρώτη πεντάδα.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα το μεσημέρι (14:00) στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, εκεί όπου η ομάδα του Μάκη Κανενόπουλου και της Πόπης Δανελλάκη θέλει να δώσει μία ακόμη σπουδαία παράσταση μπροστά στον κόσμο της.
Η προετοιμασία του Ιπποκράτη ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και με τον Δραμινό τεχνικό να έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του. Το θετικό για τον Ιπποκράτη είναι ότι θα παίξει κανονικά η Μαρία Σαράγια.Αυτό σημαίνει ότι στο σημερινό παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής ο Ιπποκράτης θα είναι πλήρης για να προσθέσει ακόμη ένα ροζ φύλλο στη συλλογή του. Ο Μάκης Κανενόπουλος θα στηριχθεί στις εξής αθλήτριες: Σαράγια, Σβύνου, Χελιώτη, Μοσχοπούλου, Μαγαλιού, Δρεττάκη, Πατμίου, Παπαδοπούλου, Σταμόγλου, Μπαλάσα, Γαβριηλίδου και Γούναρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου