Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

Γυναίκες ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 63-47

12soccer.gr

Αρχηγού παρόντος...

Ο Ιπποκράτης Κω με κορυφαία την αρχηγό του Ελένη Δρεττάκη κέρδισε με 63-47 τον ιστορικό Σπόρτιγκ και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του στην Α2

Αλήθεια ποιος θα πίστευε πριν από χρόνια ότι ο Ιπποκράτης θα κέρδιζε και μάλιστα εύκολα τον Σπόρτιγκ; Προφανώς κανείς λογικός... Τα χρόνια όμως πέρασαν, οι συνθήκες άλλαξαν και ο Ιπποκράτης σίγουρα είναι καλύτερος από το ιστορικό σωματείο των Πατησίων. Η ομάδα του Μάκη Κανενόπουλου και της Πόπης Δανελλάκη κέρδισε άνετα τον Σπόρτιγκ με 63-47 και ουσιαστικά εξασφάλισε από νωρίς την παραμονή της στον όμιλο νότου της Α2 Γυναικών. Μάλιστα ο Ιπποκράτης εδραιώθηκε για τα καλά μέσα στην πρώτη πεντάδα, που είναι πλέον και ο στόχος των πρωταθλητριών Δωδεκανήσου. Μεγάλη πρωταγωνίστρια θα περίμενε κανείς ότι θα ήταν μία εκ της γνωστής τριπλέτας (Μοσχοπούλου, Μαγαλιού, Χελιώτη), ωστόσο η αρχηγός της ομάδας Ελένη Δρεττάκη έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας της, πετυχαίνοντας 16 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένδειξη πένθους για το χαμό του πεθερού της, οι αθλήτριες του Ιπποκράτη αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν το τζάμπολ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. Ο Ιπποκράτης ξέφυγε με 31-13 (17'), αλλά στο σημείο εκείνο δέχθηκε γονατιά και αποχώρησε η Τούλα Μαγαλιού, κάτι που εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο ο Σπόρτιγκ, ο οποίος και μείωσε σε 31-21 στο ημίχρονο. Στο β' ημίχρονο, οι Κώες δεν συνάντησαν δυσκολίες, επέβαλαν τον ρυθμό τους και με κορυφαία την Δρεττάκη, πήραν την πολύτιμη νίκη.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 21-11, 31-21(ημ.), 47-34, 63-47
Διαιτητές: Μαμασούκα- Χαϊνά
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩΣ HOTEL (Κανενόπουλος- Δανελλάκη): Χελιώτη 12, Πατμίου, Μαγαλιού 14, Παπαδοπούλου 2, Σβύνου, Σαράγια, Δρεττάκη 16, Μοσχοπούλου 19.
Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Νασούφης): Χατζηευσταθίου 10, Τσαγκαράκη 5, Καλλιώρα 7, Βραχάλη 9, Παπαζαχαρία, Πετυχάκη 5, Καπερώνη 9, Γράψα 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου