Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Γυναίκες: Ανακοίνωση παικτριών Σπόρτιγκ για τον αγώνα με την ΑΕΝΚ


πηγή weplayball.gr

«Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει στόχος κάποιων σχολίων που αφορούν στο ήθος και την προσωπικότητα μας. Οι περισσότερες από εμάς ασχολούνται με το μπάσκετ πάνω από 10-15 χρόνια και, αδιαμφισβήτητα, το ήθος μας είναι γνωστό. Δεν έχουμε να απολογηθούμε για κάτι, καθώς δεν συμμετείχαμε και δεν προκαλέσαμε, ούτε στο ελάχιστο, τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον αγώνα μας με την ΑΕΝ Κηφισίας. Αντιθέτως, όταν αντιληφθήκαμε την έκταση των γεγονότων προσπαθήσαμε να «ηρεμήσουμε τα πνεύματα». Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν μας χαρακτηρίζουν και, στην ουσία, δεν ωφελούν κανέναν. Είμαστε αντίθετες σε οποιαδήποτε έκφραση βίας, εντός και εκτός γηπέδων, και το αποδείξαμε με τη συμπεριφορά μας απέναντι στις παίκτριες της ΑΕΝ Κηφισιάς και στους τρεις αγώνες που έχουμε αγωνισθεί φέτος ως αντίπαλες (Πρωτάθλημα και Κύπελλο). Αγωνιζόμαστε, όπως και αυτές, για τη φανέλα που φοράμε και προσπαθούμε κάθε φορά, μέσα σε αθλητικά πλαίσια για το καλύτερο της ομάδας μας.

Θεωρούμε ότι είναι απολύτως δικιά μας επιλογή να μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες μας με τους φιλάθλους μας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως επικροτούμε οποιαδήποτε μορφή βίας.

Για την ιστορία, τα όσα διαδραματίστηκαν στο γήπεδο μας την περασμένη Κυριακή έχουν καταγραφεί από τον κομισάριο στο φύλλο αγώνα με κάθε λεπτομέρεια.

Το γεγονός ότι πίσω από την ανωνυμία δίνεται η δυνατότητα σε κάποια άτομα να εκφράζουν προσωπικές απόψεις δεν τους τιμά.»

Για την γυναικεία ομάδα του ΑΟ Σπόρτιγκ

Οι αρχηγοί

Καπερώνη Μάρια - Τσαγκαράκη Ηλιάνα

Βραχάλη Χριστίνα

Γιακουμάτου Ιουλία

Γράψα Παναγιώτα

Καλλιώρα Εύα

Ντακόλια Χάρις

Πετυχάκη Χριστίνα

Χατζηευσταθίου Χαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου