Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Ο Σπόρτιγκ παρών στο φιλικό για τον Αλφόνσο Φορντ


sport-fm.gr
Ο ΑΣ Παπάγου τιμά τον Φορντ!
29/04/2012, 16:07

Μπορεί από τις 4 Σεπτεμβρίου του 2004 ο Αλφόνσο Φορντ να παίζει μπάσκετ στα παρκέ του Παραδείσου, αλλά στον Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ δεν τον έχουν βγάλει ούτε μία μέρα από το μυαλό. Με αφορμή τα οκτώ χρόνια από τον αδόκητο χαμό του, ο Α.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ, η ομάδα η οποία έφερε τον σπουδαίο αυτό αθλητή στην Ελλάδα, διοργανώνει φιλικό αγώνα στη μνήμη του στις 15 Σεπτεμβρίου. Στο παιχνίδι θα συμμετάσχει μία ομάδα παλαιμάχων του Α.Σ.Π και μια ομάδα συμπαικτών του «Αλ» από Ολυμπιακό, Σπόρτιγκ και Περιστέρι.

Εκτός από το ότι η φανέλλα του αξέχαστου Φορντ θα κρεμαστεί στην οροφή του κλειστού γηπέδου της ομάδας, «Σαλούν», θα υπάρξουν και άλλα hapennings με καλεσμένους από τις ΗΠΑ και την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή τα οκτώ χρόνια από τον αδόκητο χαμό του, ο Α.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ , η ομάδα η οποία έφερε τον σπουδαίο αυτό αθλητή στην Ελλάδα, διοργανώνει φιλικό αγώνα στη μνήμη του. Στο παιχνίδι θα συμμετάσχει μία ομάδα παλαιμάχων του Α.Σ.Π και μια ομάδα συμπαικτών του «Αλ» από Ολυμπιακό, Σπόρτιγκ και Περιστέρι.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 15/9/2012 στο κλειστό γήπεδο Παπάγου.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε στο «Σαλούν» και όλοι μαζί να τιμήσουμε έναν από τους σπουδαιότερους σκόρερ και ανθρώπους που αγωνίστηκε στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Να τιμήσουμε αυτόν που ανάγκασε την Ευρωλίγκα να ονομάσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε «Alphonso Ford Trophy».

Περισσότερες πληροφορίες για όλα συμβούν στις 15/09 θα έχετε στο άμεσο μέλλον.

Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ δε ξεχνά.
Εκ του Δ.Σ του Α.Σ Παπάγου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου