Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Πανελλήνιος και Σπόρτιγκ καταδικάζουν τα επεισόδια

πηγή onsports.gr


Τα όσα δυσάρεστα διαδραματίστηκαν στη χθεσινοβραδινή (11/03) αναμέτρησή τους, για την Α’ ΕΣΚΑ, καταδίκασαν Πανελλήνιος και Σπόρτιγκ. Άγνωστοι εισήλθαν στο κλειστό της Κυψέλης και δημιούργησαν σοβαρά επεισόδια, με απολογισμό δύο τραυματίες. Αμφότερες οι διοικήσεις εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία καταδικάζουν κάθε μορφή βίας στα γήπεδο και παράλληλα ξεκαθαρίζουν πως οι δράστες δεν ήταν φίλαθλοί τους.

Η ανακοίνωση του Πανελληνίου: «To διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Γ.Σ. έπειτα από τα γεγονότα στο κλειστό της Κυψέλης κατά τον αγώνα μπάσκετ Πανελλήνιος - Σπόρτιγκ συνήλθε εκτάκτως και δηλώνει τα ακόλουθα: Καταδικάζει απερίφραστα τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στο γήπεδό του κατά τον αγώνα μπάσκετ ΠΓΣ - Σπόρτιγκ από απρόσκλητους αγνώστους προς τους φιλάθλους του Σπόρτιγκ, διότι φιλάθλους του Πανελληνίου Γ.Σ. δεν βρήκαν, και εναπόκειται στην αστυνομία να ερευνήσουν για την ταυτότητα των αγνώστων από αυτούς που έχουν συλληφθεί. Παράλληλα εκφράζει τη θλίψη του και τη δυσαρέσκειά του προς όποια Μέσα Ενημέρωσης αβασάνιστα ανέφεραν ως υπαίτιους για τα γεγονότα φιλάθλους από την πλευρά του Πανελληνίου Γ.Σ. ο οποίος είναι γνωστό ότι στην πολυετή ιστορία του είναι ο πρεσβευτής του κοσμίως και ειρηνικώς ευ αγωνίζεσθαι».

Η ανακοίνωση του Σπόρτιγκ: «Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Σπόρτιγκ μετά τα θλιβερά επεισόδια τα οποία έλαβαν μέρος στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου εις βάρος φιλάθλων του σωματείου μας δηλώνει ότι καταδικάζει κάθε μορφή βίας που έχει σαν στόχο να πλήξει το άθλημα αλλά και να αφαιρέσει ακόμα και ζωές. Επίσης, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο Γ.Σ. Πανελληνίου ουδεμία σχέση είχε με τους αγνώστους που εισέβαλαν και προκάλεσαν αυτά τα βίαια επεισόδια. Τέλος, ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες και η δικαιοσύνη να επιληφθεί του θέματος, καθώς ο Α.Ο. Σπόρτιγκ και ο Γ.Σ. Πανελληνίου έχουν πολυετή προσφορά στον υγιή αθλητισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου