Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Λουρόπουλος(πρόεδρος ΟΠΑΠ):"Το Σπόρτιγκ ήταν και είναι μπασκετομάνα."


πηγή esake.grΛουρόπουλος: «Πολλοί οι λόγοι της αρωγής στο All Star Game»
Ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Κωνσταντίνος Λουρόπουλος εξήγησε όσα αφορούν το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρίας και του αθλητισμού και γιατί η επιτυχία του All Star Game ΟΠΑΠ είναι δεδομένη.

«Νιώθω συγκινημένος και βέβαιος πως ο Κολοκυθάς μάς βλέπει από εκεί που είναι, να κάνουμε κάτι καλό. Μεγάλωσα στον Σπόρτιγκ, από 9 ετών η μόνη μου δραστηριότητα ήταν το μπάσκετ και ο Κολοκυθάς, ο οποίος ήταν οκτώ χρόνια μεγαλύτερος, ήταν το ίνδαλμα όλων των πιτσιρικάδων, μαζί με τους Μπαρλά, Διαμαντόπουλο, Σεντούκα, Σταμέλο και Αλιμπράντη. Το Σπόρτιγκ ήταν και είναι μπασκετομάνα. Δεν ντρέπομαι να πω ότι... παρεμπιπτόντως πηγαίναμε στο σχολείο. Κυρίως παίζαμε μπάσκετ. Υπήρχαν ξύλινες μπασκέτες, μία εξέδρα και τσιμεντένιο πάτωμα. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη για τον Γιώργο, πραγματικά μου έχει στοιχίσει η απώλεια του και ελπίζω από εκεί που είναι και μας βλέπει, να του αρέσει αυτό που θα κάνουμε στην Πάτρα.

Ο ΟΠΑΠ στηρίζει το All Star Game μαζί με ένα ευρύτερο φάσμα δραστηριοτήτων του ελληνικού αθλητισμού, παρά τα όσα γράφονται από μερίδα του Τύπου και δεν είναι τεκμηριωμένα. 
Στον ΟΠΑΠ υπάρχει το στοίχημα, χάρη στα γεγονότα που εν πολλοίς είναι αθλητικά. Ο τρόπος που είναι οργανωμένη η εταιρία, αφορά τη συνεργασία με τον αθλητισμό και τεράστια ποσά διατίθενται στον αθλητισμό, στην ιστορία του ΟΠΑΠ που μετρά 53 χρόνια, απ' όταν τη δημιούργησε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής.Εχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στηρίζουμε τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την παιδεία, την υγεία και ό,τι άλλο είναι χρήσιμο, στο πλαίσιο της κοινωνικής διάστασης της εταιρίας. Υπάρχουν επιπρόσθετοι λόγοι να είμαστε αρωγοί στο All Star Game, μια δημοφιλή διοργάνωση που αφορά το άθλημα το οποίο έχει προσφέρει πολλές χαρές. Σε αυτό το διήμερο θα αποδειχθεί ότι ο αθλητισμός έχει πραγματικά κοινωνικό πρόσωπο και ευχαριστώ προκαταβολικά τον κόσμο και τους διοργανωτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου