Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Μητσόπουλος: "Όλοι πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια καλύτερη χρονιά"


πηγή basketworld.gr

-Τέταρτη χρονιά στον Σπόρτιγκ. Ήταν δύσκολη αυτή η απόφαση, δεδομένου ότι είχες αξιόλογες προτάσεις και από άλλες ομάδες?
- Από την στιγμή που υπάρχει μια άριστη σχέση  με την διοίκηση, τους συμπαίκτες και τον κόσμο της ομάδας που είναι συνεχώς δίπλα μας, μάλλον εύκολη θα την έλεγα. 
-Νέα σεζόν, νέος προπονητής να περιμένουμε μεγαλύτερους στόχους? 
-Aνοίγει μια νέα σελίδα για τον Σπόρτιγκ. Σίγουρα ο κόουτς Παπαδάτος θα προσπαθήσει να πάρει τα μέγιστα από εμάς και όλοι πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια καλύτερη χρονιά. Όλα κρίνονται όμως μέσα στο γήπεδο. Και πέρυσι είχαμε ένα καλό ξεκίνημα αλλά η τιμωρία μας για τα επεισόδια με τον Προμηθέα μας απομάκρυνε από τους στόχους μας. 
- Η περσινή χρονιά στιγματίστηκε από τον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών. Έχετε μετανιώσει με την απόφασή σας να μην πραγματοποιήσετε την τελευταία επίθεση, δεδομένο ότι έτσι χάσατε τους βαθμούς της νίκης σε μια κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος?
- Όσες φορές και να ξαναγινόταν το παιχνίδι, το ίδιο θα κάναμε. Πάνω απ΄όλα κοιτάμε την σωματική ακεραιότητα των συμπαικτών μας και ας μην φοράμε την ίδια φανέλα. Είμαστε παίκτες που σεβόμαστε τον αθλητισμό και υπερασπιζόμαστε το ήθος και την ιστορία του συλλόγου που ανήκουμε. Δεν μετανιώσαμε για τίποτα, κάναμε αυτό που νιώθαμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου