Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Στην Καλλιθέα τα βραβεία του Γυναικείου ΜπάσκετΟ Δήμος Καλλιθέας προσφέρει την αίθουσα στην οποία θα διεξαχθεί η 1η Γιορτή Βραβεύσεων του Γυναικείου Μπάσκετ στις 17 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:30.
To sportshero.gr, ευχαριστεί από καρδιάς τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλλιθέας και τηνΣχολική Επιτροπή του Δήμου Καλλιθέας για την προσφορά.
Η αίθουσα βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αγησιλάου και Αιγέως στην Καλλιθέα και η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη με όλα τα αστικά μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΟΣΕ, Τρόλεϊ με τις γραμμές 01, 05, Λεωφορείο με το 040, αλλά και με το ΜΕΤΡΟ μέχρι τον σταθμό Συγγρού-Φιξ και μετά με τα Μέσα που προαναφέρονται).
Η χωρητικότητά της είναι 450 άτομα, οπότε θα υπάρξει στοχευμένη πρόσκληση σε σωματεία και αθλήτριες, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, κάτι που δεν θα θέλαμε σε καμμία περίπτωση.
Μην ξεχνάτε να ψηφίσετε τις καλύτερες της σεζόν 2013-14 και να βρεθείτε κοντά μας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί σε οικογενειακό κλίμα την βράβευση των κορυφαίων του Γυναικείου Μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου