Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Πρώτος σκόρερ της Α' ΕΣΚΑΣΕ με 353 ο Παπάνογλου


πηγή aristhivas.blogspot.gr

Με την ολοκλήρωση των “play-off” ο Έσπερος Λαμίας ανέρχεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία και ο Αστέρας Αλιβερίου υποβιβάζεται στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ με ενδεχόμενο επίσης υποβιβασμού του ΠΑΣ Χαλκίδας σε περίπτωση υποβιβασμού του Κάδμου από την Γ’ Εθνική.
            Στην κατάκτηση της 4ης θέσης για την ομάδα του Άρη Θήβας είχαν αγωνιστική συμμετοχή 23 αθλητές (13 άνδρες, 6 έφηβοι, 4 παίδες) ως εξής:

1.    Παπάνογλου Σεραφείμ - 353 πόντοι (35 τρίποντα)
2.    Φωτητζόγλου Δημήτρης - 266 πόντοι (5 τρίποντα)
3.    Κλούρας Παναγιώτης - 234 πόντοι
4.    Σκυριανός Νίκος - 175 πόντοι (6 τρίποντα)
5.    Κουτσοβασίλης Γιάννης - 143 (6 τρίποντα)
6.    Κασάι Σπύρος - 42 πόντοι
7.    Δρίζος Θοδωρής - 40 πόντοι (4 τρίποντα)
8.    Ζυγογιάννης Λουκάς - 21 πόντοι
9.    Ένεζλης Αντώνης - 21 πόντοι (3 τρίποντα)
10.  Ιωάννου Παναγιώτης - 10 πόντοι
11.  Ματσαγγούρας Λευτέρης - 8 πόντοι
12.  Σαμαρτζής Νίκος - 4 πόντοι
13.  Βλάχος Βαγγέλης - 3 πόντοι
14.  Λογοθέτης Κώστας - 3 πόντοι
15.  Λιαμπότης Αλέξανδρος - 2 πόντοι
16.  Παγώνης Γιάννης - 2 πόντοι
17.  Μπρατσιώτης Θοδωρής
18.  Καραμαγκιώλης Παναγιώτης
19.  Παπαμιχαήλ Μάκης
20.  Παπαμιχαήλ Γιώργος
21.  Χάλιος Νίκος
22.  Λογοθέτης Παναγιώτης
23.  Καραδόπουλος Γιάννης

            Σημειωτέον ότι λόγω σοβαρού τραυματισμού στην προετοιμασία τη ομάδος δεν κατόρθωσε να αγωνισθεί ο Θάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος είναι ήδη σιδερένιος και έτοιμος να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα την ερχόμενη περίοδο.
            Όλους τους παραπάνω, το Δ.Σ. και οι προπονητές της ομάδας (Σωτήρης Γερμανός, Λογοθέτης Κώστας, Κουτσοβασίλης Γιάννης), τους ευχαριστούν για τις προσπάθειες τους και τους συγχαίρουν για την προσφορά και συμβολή τους στη φετινή επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.
            Ιδιαίτερα συγχαρητήρια πρέπουν στον Σεραφείμ Παπάνογλου που χρίσθηκε πρώτος σκόρερ στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ με 353 πόντους και τέταρτος στα τρίποντα με 35, τον Δημήτρη Φωτητζόγλου για την δέκατη θέση στους σκόρερ με 266 πόντους και 153 ριμπάουντ, τον Παναγιώτη Κλούρα για την πρώτη θέση στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ με 269 ριμπάουντ (178 αμυντικά και 91 επιθετικά) και 269 πόντους, καθώς επίσης στους Γιάννη Κουτσοβασίλη (25 κλεψίματα και 42 τελικές πάσες) και Νίκο Σκυριανό (17 κλεψίματα και 19 τελικές πάσες) που με τις υπερπροσπάθειες τους όλη τη χρονιά, έφεραν αυτά τα επιτυχημένα αποτελέσματα και γέμισαν με υπερηφάνεια την ομάδα μας.
            Όπως είναι εμφανές δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες και σε αρκετούς από τους μικρούς αθλητές με το άμεσο μέλλον να προσδοκάται αισιόδοξο για τους Ιωάννου Παναγιώτη, Κασάι Σπύρο, Ζυγογιάννη Λουκά, Ματσαγγούρα Λευτέρη και Βλάχο Βαγγέλη.
            Συμπερασματικά μετά από μια μέτρια αγωνιστική παρουσία στον Α’ γυρό, λόγω τραυματισμών και αποχωρήσεων αρκετών παικτών, η ομάδα όταν κατέληξε σε πιο σταθερό αγωνιστικό σχήμα, κατάφερε σημαντικά αποτελέσματα στο τέλος του πρωταθλήματος με ομάδες που πρωταγωνίστησαν στη φετινή περίοδο (ΑΡΗΣ-ΛΟΚΡΟΣ: 82-79, ΑΡΗΣ-ΕΣΠΕΡΟΣ: 61-64 με τρίποντο της Λαμίας στη λήξη, ΕΡΜΗΣ-ΑΡΗΣ: 65-62 στα “play-off”).
            Τα παραπάνω αποτελέσματα του β’ γύρου* είναι άκρως αισιόδοξα για το μέλλον αυτής της ομάδας, η οποία διατηρώντας τον βασικό της κορμό και να ενισχυθεί με ένα-δύο ακόμη παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις, μπορεί κάλλιστα να διεκδικήσει του χρόνου μεγαλύτερες επιτυχίες και χαρές.
(*Σε συνδυασμό με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ από την ομάδα μας, ανάμεσα σε 46 ομάδες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου