Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Παπάνογλου και Πανάγος στην Ένωση Νέας Περάμου - Μεγάρων


πηγή sportshero.gr


Την φανέλα της ομάδας μπάσκετ «Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων» θα φορούν πλέον οι Δημήτρης Πανάγος και Σεραφείμ Παπάνογλου που ξανασμίγουν, αφού υπήρξαν συμπαίκτες και στον Σπόρτιγκ.

Η συμφωνία της διοίκησης με τους παίκτες δεν άργησε να επιτευχθεί, η οποία κινήθηκε με άκρα μυστικότητα προ καιρού, καθώς ο σχεδιασμός της ομάδας για την φετινή χρονιά ξεκίνησε πολύ νωρίς.
Και οι δύο αυτοί μεγάλοι αθλητές συνδυάζουν υψηλή αγωνιστική ποιότητα και αξιοσημείωτο ήθος, απαραίτητες προϋποθέσεις για τους παίκτες, τους προπονητές, τους διοικούντες και όλους όσους  βρίσκονται πλάι σε αυτή την ομάδα.
Οι ιθύνοντες της ομάδας σε στενή συνεργασία με τον κόουτς Κώστα Μιχελιδάκη , που παραμένει στο τιμόνι της από πέρυσι, συνθέτουν με μεγάλη προσοχή τα κομμάτια του παζλ που λείπουν στο υπάρχον αξιόλογο και πολύ καλό ρόστερ, ώστε η ομάδα να πετύχει του υψηλούς στόχους που έχει θέσει.
                Μαζί με τον Σπύρο Προσελέντη που παρέμεινε και αυτός στην ομάδα, η Πέραμος θα έχει τα τρία «Π» που θα αποτελέσουν σημαντικούς Πυλώνες για τη νέα χρόνια που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου